Tags

, , , ,

Rendez-Vous van Jaeger-LeCoultre


Jaeger-LeCoultre staat al jaren bekend om zijn stijlvolle en gracieuse
collecties.  De Reverso, de Duomètre, de Amvox, …. allemaal namen die de liefhebber doen dromen.  De Rendez-Vous lijn hoort met z’n gracieuse rondingen en Art Deco uitstraling helemaal in dit rijtje thuis.   Hier bij Colman in Antwerpen zijn we dan ook trots dat we dit elegant horloge mogen toevoegen aan onze Jaeger-LeCoultre Corner.

De wijzerplaat in parelmoer wordt prachtig afgeboord door een bezel volledig bezet met diamanten van de hoogste kwaliteit. Dit mooie juweel is natuurlijk ook een horloge. Dankzij het hoogwaardige automatische binnenwerk verdient de Rendez-Vous zeker zijn plaats tussen de andere modellen uit de Jaeger-LeCoultre collectie.

Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous Night & Day in wit en rood goud
De dag & nacht aanduiding wordt weergegeven door een elegante zon en maan die helemaal passen binnen de Art Deco uitstraling van dit horloge.  We vinden ze terug op 6h waar ze mooi samen gaan met de geguillocheerde parelmoer wijzerplaat.

Jaeger-LeCoultre Rendes-Vouz TourbillonVoor dames die houden van high-end horlogemakerij is het neusje van de zalm natuurlijk de Tourbillon.

Tourbillon

Omringd door een ring van diamanten op de parelmoer wijzerplaat en beschermd in een gouden kast, zien we op 6h het kloppende hart van dit unieke horloge : De Jaeger-LeCoultre Tourbillon.

Voor wie nog meer de nadruk wil leggen op het artistieke heeft Jaeger-LeCoultre ook nog de “Wild Rose” in petto.  Hier is de wijzerplaat uitgewerkt tot een waar kunstwerk.  Er wordt niet alleen gebruik gemaakt van parelmoer maar ook van wit goud en diamanten.  Samen vormen ze het silhouet van een prachtige roos.

Jaeger-Lecoultre Rendez-Vous Wild Rose

Het ultieme model in deze collectie is de Tourbillon Enamel, waar “Haute Horlogerie” en “Haute Joaillerie” elkaar ontmoeten.  De Tourbillon  wordt hier voorzien van een wijzerplaat waar het “Wild Rose” – concept nog een niveau hoger wordt gebracht.

Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous Tourbillon Enamel

En voor wie zelfs hier nog niet tevreden mee is, heeft Jaeger-LeCoultre een model waarbij het silhouet van de roos de wijzerplaat ver overstijgt.  Met maar liefst 14 karaat aan diamanten wordt een verbluffende bloem gevormd.Jaeger-LeCoultre Montre Extraordinaire La Rose

Advertenties